DËRGESA NË TËRË KOSOVEN

Për të gjitha produktet

JU KTHEJM PARATË

100% Kualitet përndryshe ju kthejm paratë

MIRË DHE LIRË

Ku ka më mirë së në shtëpi

MOBILE DEKOR

Mendo Ndryshe

Fabrika e mobileve Mobile Dekor një ndërmarrje private e themeluarë në vitin 1983.
Nësi njësi të vetëm kishte prodhimin e kuzhinave dhe vazhdon ta ketë atë njësi.
Mirëpo tash e zgjeruar ku prodhimet e veta janë shumë më të mëdha.
Tani Mobile Dekor është rritur dhe vazhdon të rritet falë punës dhe angazhimit të stafit të punëtorëve të kësaj fabrike të madhe.

MË SHUMË

ÇFARË THONË KLIENTËT ?

Disa fjalë nga klientët e Mobile Dekor

 • Tek Mobile Dekor hyra vetëm për të humbur kohë, kurse dola me disa blerje 🙂 vizitone nuk do të zhgënjeheni.
  KASTRIOT NIKQI
  Qytetarë
 • Që nga fillimi i njoftimit me këtë kompani tani e disa vite bashkëpunimi vetëm sa është thelluarë dashuria dhe respekti për Mobile Dekor.
  EGZON GJIKOLLI
  CEO/Founder RinaTex Pejë
 • Në Mobile Dekor unë gjeta veten time, me një mikpritje të ngrohtë e kisha shumë më të lehtë të përzgjedh produktin e dëshiruarë.
  ALBANA BERISHA
  Avokate

MOBILE DEKOR

Mobileri Me Përvojë Shumë Vjeqare

BASHKËPUNËTORËT

Disa nga klientët dhe bashkëpunëtorët

Më poshtë gjeni disa nga klientët tan dhe bashkëpunëtorët e kompanisë së mobileve

Mobile Dekor