rreth nesh

Rreth nesh

Mobile Dekor si kompani është themeluar më 1983, duke filluar me prodhimin e mobileve, mobileve shtëpiake (dhoma dite e gjumi, kuzhina), mobile për zyrë, restaurante e hotele etj me zotimin ndaj produkteve unike dhe dizajnit special sikurse ndaj kualitetit, si një kuptim domethënës i një reputacioni të shkëlqyshëm në treg.

Tash, Mobile Dekor fokusohet në prodhimin e kuzhinave, përfshirë elementet dhe aksesorët e tyre, dhoma moderne (dhoma për fëmijë, dhoma gjumi dhe dhoma dite), invertarë e mobile për zyre, hotele dhe dizajne e enterier restaurantesh, sofa,tavolina,karrike,dhoma dite,dhoma për mysafirë etj.

Mobile Dekor ka zhvilluar traditën duke arritur të ndërtoj identitetin e vet, bazuar në profesionalizëm, inovacionin në produkt dhe kreativitetin ne treg. Poashtu, ka arritur të përditësojë përherë kohezionin e zhvillimit të vet dhe konkurrueshmëris kryesisht bazuar në ambiciet dhe aftësitë për të investuar në vazhdimësi në vizionin e vet,i cili mbështetet në: Hapsira prodhimi e shërbimi, teknologji dhe shërbime profesionale, dizajn dhe shpërndarje

Mobile Dekor synon një inovacion të qëndrushëm bashkë me një përpjekje në rritje pë të ofruar vlera edhe më të mira për klientët nëpërmjet produkteve me kualitet edhe më të mirë, zgjerim kapacitetesh dhe rritje shitjesh. Mobile Dekor beson që mardhëniet me klientë dhe treg definojnë suksesin e biznesit, prandaj, ne jemi zotuar në ofrimin e produkteve finale të klasës së parë, me qëllim të sforcimit të qëllimit primar të biznesit përmes fuqisë së kujdesit ndaj klientit.

Kontakt

Përfaqësuar nga:
Mentor Zekaj
Titulli i punës: Dizajner i mobiljeve
Titulli profesional i dhënë në vend: Kosovë

Zgjerimi I kapaciteteve Prodhuese dhe zhvillimi I Produkteve Konkurruese – Mobile Dekor –  shpk

Objektivat e projektit

Kontribut I shtuar në potencialin nacional të rritjes sektoriale sa I përket konkurrueshmëris së sektorit të përpunimit të drurit

  • Avancimi I modelimit prodhues
  • Kualiteti I zhvillimit të produktit
  • Linja teknologjike dhe efiçienca
  • Zgjerimi I eksportit dhe vendeve të qëndrueshme pune.

Rezultatet e arritura

Rez 1. Rritja biznesore dhe zgjerimi I eksportit Nga aktuale 60% deri në 80% eksport, Linja e re teknologjike e instaluar  Rritje 40% e kapaciteteve  dhe hapsirave Prodhuese shtesë.

Rez 2. Avancimi I programit Brand të mobilieve për produktin e kuzhinave si dhe punësimi i punëtoreve të rinj.

Rez 3. Rritja e shitjeve 30%

Rez 4. Përmirsimi I standardeve të cilësisë dhe nivelit të menaxhimit,Performances, avancimi I përformaces së marketingut Certifikimi me ISO Standarde , 9001: 2015//14001:2015//45001:2018

 

Strategjia e Eksportit dhe marketingut e gatshme për tregjet eksportuese 

Rez 5. Promovimi I Brandeve vendore ,zgjerim eksporti dhe Mundësive

Ndërkombëtare / Marrëveshje të reja eksporti në Gjermani dhe SHBA

 

shërbimi ynë

këshilla kompetente

dizajner profesionistë dhe specialistë të trajnuar

produkte individuale

Produkte të bëra me teknologjinë më të fundit 3D

round 10-seater couch with minimalistic coffe table